Escape room - soba pobega

Skrivnost legende

Escape room ali pobeg iz sobe je vrhunska oblika zabave in koristna oblika druženja za družine, prijatelje in znance ter sodelavce.

Gre za izredno popularno resničnostno igro, v kateri glavno vlogo igrate vi. Zaprti v prostor se s skupino podate na avanturo, iz katere se morate z ekipno iznajdljivostjo, dobro medsebojno komunikacijo in kreativnim razmišljanjem rešiti v omejenem času.

Navdih za zgodbo:
Peter Klepec, lokalna legenda

 

Peter Klepec je legendarni lokalni junak. Turki so s svojimi vpadi na naše ozemlje močno zaznamovali življenje prebivalcev ob reki Kolpi. Številne literarne različice zgodb o Petru Klepcu smo združili v lastno zgodbo in jo priredili za namen igre pobega iz sobe. Vaša naloga bo poiskati pot do skrivnosti, ki jo je Peter Klepec skrbno skril, da se do nje nebi dokopal sovražnik. Sporočilo skriva vir njegove legendarne moči.

V čas Petra Klepca vas bomo premaknili že pred vstopom v samo igro. Vsak izmed vas si bo izbral posebno vlogo v igri. Vsaki vlogi bo dodeljen izviren in unikaten kostum. Obleka je prvi element, ki vas bo popeljal v čase pred 500 leti. Prostori igre so izdelani v duhu daljne preteklosti, kot tudi oprema in rekviziti.

Zahtevnost in trajanje igre

Srednje zahtevna
75 minut

CENIK

2-3 osebe ... 50 EUR 
4-5 oseb   ... 70 EUR

Dobrodošli na Lukčevi domačiji
Vznemirljiva igra sobe pobega

s tematiko srednjega veka

Skrivnost legende je igra pobega, ki je postavljena v srednji vek. Pred vstopom v prostor si boste med seboj razdelili vloge. Vsaki vlogi pripada kostum in rekviziti, ki vam bodo v pomoč pri igri.

Preplet različnih logičnih, matematičnih, skrivnostnih ugank ter kod vam bo stal na poti do prostosti. Naloge in uganke so postavljene v različnih tematskih sobah. Sporočilo, ki vas čaka na koncu igre, vas bo nagradilo za trud.

Igro smo zasnovali in izdelali na Lukčevi domačiji, igrificirani kmetiji. Poleg izvirnih kostumov vas bo v čas turških vpadov popeljala oprema prostorov, kjer na vas čakajo vznemirljive naloge.

Ustvarjanje doživetij za obiskovalce je naša dolgoletna strast. Igrifikacijo že nekaj časa uspešno uvajamo v turistično ponudbo. Lotili smo se izziva, da na podeželju naredimo igro escape rooom (soba pobega), ki je značilna za mesta, oziroma za mestna središča.

Tour and Stopovers

Odkrij skrivnost legende

Igra vam bo prinesla vznemirjenje. Pri igri se boste zbližali in med seboj povezali, odkrivali talente, ki jih pri prijateljih, družinskih članih ali sodelavcih še niste poznali.

Hitro odkritje skrivnosti legende vam lahko prinese vpis na zid zmagovalcev.

Ukrep LIDER (19.2) Naziv operacije: Strimo ta oreh – Razvoj in uvedba novega modela in storitev za vzdrževanje kulturne krajine.

Nosilec operacije: LUKA turizem in trgovina d.o.o., Mestni log I/1, 1330 Kočevje

SPREMLJAJTE NAS

Splošno

Kontakt

  • LUKA d.o.o.
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
  • +386 31 285 723